REACTIES

 200903210247kkKarijn is echt de beste fotograaf voor je huwelijk!!

Ze kan heel goed de sfeer weergeven, haar foto’s vertellen als het ware het verhaal van de dag. Je beleeft de dag weer opnieuw als je de foto’s bekijkt. Ze kan heel goed ongemerkt overal bovenop zitten met haar camera en weet alle belangrijke momenten haarfijn vast te leggen. Ze kan soms heel subtiel even de aandacht te trekken van personen of van bv de kinderen zodat zij perfect op de foto staan. Ze heeft goed door welke mensen belangrijk voor je zijn en zo staat eigenlijk iedereen van de “inner circle” er heel mooi op.
Verder is ze een prettig mens om om je heen te hebben, per slot van rekening zit de fotograaf bovenop al je intieme momenten van die bijzondere dag in je leven, ze dringt zich absoluut niet op maar is overal wel bij.
Haar voorbereiding is erg goed, de lokatie, het licht etc had ze allemaal al van te voren doorgenomen zodat ze de foto’s precies vanuit de juiste hoek kon maken. De foto’s zijn prachtig scherp en mensen staan er heel natuurlijk op.

Carla en Leo, 2012

Via via bij jou terecht gekomen (Rachel bedankt!). Wij wilden geen stijve trouwreportage met statiefoto’s maar een journalistieke weergave van de dag.
Heel prettig en leuk contact, vanaf het eerste moment. En prachtige foto’s! De vrolijkheid spat ervan af. De mensen scherp en treffend gevangen. Heel mooi!

Onvermoeibaar en enthousiast (met een lach op je gezicht) tot in de late uurtjes…

 Arnold&Tessa 2012

Wij zijn erg tevreden over de prachtige foto’s van onze bruiloft die zijn gemaakt door Karijn. Door het kijken naar de foto’s weten we precies hoe we de dag hebben beleefd. Zij heeft de sfeer heel goed weten vast te leggen zonder dat je iets merkte van haar aanwezigheid! Ook de andere gasten vonden de totale reportage heel bijzonder en erg natuurlijk overkomen.

Caroline en Philip, 2012

Karijn heeft een fotografiestijl die maakt dat het verhaal van onze bruiloft van begin tot eind echt wordt vertelt in de foto’s. Ze heeft duidelijk oog voor bijzondere details, de foto’s zijn kwalitatief mooi en ze maakt prachtige (spontane) portretfoto’s.
Het was erg prettig om Karijn als fotograaf te hebben. Ze zorgde er op een fijne en bescheiden manier voor dat alle belangrijke momenten werden vastgelegd (zonder dat ze dominant aanwezig was).

Jaap en Anne-Karine, 2011


Karijn heeft prachtige foto’s van ons huwelijk gemaakt! Ze weet heel goed de energie en de sfeer van een moment vast te leggen. Ook het licht en de kleuren komen heel mooi uit op de foto’s. Ze heeft een onmisbare bijdrage geleverd aan de herinnering aan ons huwelijk en ik raad haar aan iedereen aan als fotografe! Wie nog meer werk van haar wil zien van ons huwelijk kan ons mailen op

maartenensuzanne2010@hotmail.com

Suzanne en Maarten, 2010

We vonden Karijn een super fotograaf!  201209070241klVan te voren hadden we een heel leuk gesprek waarbij we konden aangeven wat we wilden, maar Karijn had ook hele goede tips. Op de dag zelf was ze heel leuk aanwezig. Ze houdt alle momenten in de gaten en opeens heb je door dat ze een foto maakt, maar soms ook helemaal niet. Hierdoor hadden we een super mooi eindresultaat, met ook verrassende foto’s van een zeer goede kwaliteit. Iedereen die wij kennen die gaat trouwen mailen we snel het mailadres van Karijn!

Rachel en Marc, 2010 


Wij waren heel erg blij met Karijn als fotografe van onze trouwdag. Ze heeft alles prachtig vastgelegd! Karijn maakt niet de typische glossy-achtige trouwfoto’s, nee, zij maakt een hele mooie docu-reportage met beelden vol actie, beweging en echtheid. Ze heeft een topherinnering afgeleverd van een heel bijzondere dag.

Caroline en Tom,  2009


Via via kregen wij Karijn Kakebeeke aangeraden als huwelijksfotograaf. Wij waren op zoek naar een fotograaf die niet al te truttige foto’s zou maken en waren er al snel van overtuigd dat Karijn ons hierbij prima van dienst kon zijn. Voorafgaand aan het huwelijk hebben we op een doordeweekse avond even kennisgemaakt, wat erg prettig was. Onze ideeen over wat we ons voorstelden van een fotorapportage van een huwelijk bleken redelijk overeen te komen.

Op de dag van het huwelijk was Karijn op een prettige en vriendelijke manier aanwezig zonder opdringerig te zijn. Eigenlijk ging het gewoon prima. Nadien kregen de foto’s snel digitaal aangeleverd. En ze waren prachtig. We zijn dan ook erg tevreden over het werk van Karijn.

Michiel en Anemone, 2009


Wij wilden vooral geen dominante, opdringerige fotograaf op ons huwelijk. Jij was niets van dat alles, dus daar waren we heel blij mee. Heel subtiel en onopvallend ging je te werk. Dat zie je ook terug in het eindresultaat. Mooie observerende foto’s die de sfeer van die dag heel goed weergeven. We zijn er dan ook ontzettend blij mee.

Patrick en Mirthe, 2008


Karijn is een zeer ervaren en goede fotografe die onze huwelijksdag prachtig heeft vastgelegd. Met haar eigen stijl heeft ze de (feest)foto’s als het ware laten ‘bewegen’ en zie je de mensen swingen op de foto! Heel erg gaaf! Daarnaast is Karijn een uiterst prettig en discreet persoon wat niet onbelangrijk is aangezien de (huwelijks)fotograaf de hele dag bij je in de buurt is en de meest intieme momenten meemaakt.

Suzette en Marc, 2006


200901301644kkWe hebben Karijn gevraagd omdat we wisten dat ze niet zou komen met standaard kiekjes van poserende mensen. Haar journalistieke stijl leverde onvergetelijk mooie foto’s op. Tijdens de voorbereiding van de trouwdag, de ceremonie zelf en het feest achteraf.
Ze weet emoties en momenten vast te leggen en af en toe dicht op de mensen te zitten, zonder opgemerkt te worden. Een fotograaf met een scherp oog, die overal aanwezig is zonder op te vallen: ideaal.

Wolter en Irina, 2006