OVER MIJ

Welkom bij bijzondere bruidsreportages.nl!

Erg leuk dat je bent aanbeland op mijn site over bijzondere bruidsfotografie. Wat is het dat ik precies doe? Een bruiloft is hét moment waarop de levensgeschiedenis van twee personen alle aandacht krijgt. Daarmee wemelen bruiloften van bijzondere verhalen. Vreemd genoeg worden deze maar zelden gefotografeerd. Juist deze verhalen leg ik voor je vast. Met mijn reportagefotografie wil ik meer laten zien dan de belangrijke hoogtepunten zoals het geven van het ja-woord en het omdoen van de ringen.

200903210447kk

Mijn camera richt ik met een journalistiek oog op het bruidspaar én de gasten. Ik wil ook laten zien wat er in de achtergrond gebeurt en wat zich afspeelt tussen al het ceremonieel door. Met mijn foto’s geef ik je niet alleen een mooie collectie trouwfoto’s mee, maar een fotoreportage die je de hele dag opnieuw doet beleven. Een reportage met verrassingen, die je ook momenten van de trouwdag laat zien waar je zelf niet bij was. En het liefst met een goede portie humor, zodat je met een glimlach op de sfeer en emoties van de dag kunt terugblikken.

Mijn beschouwende blik heb ik te danken aan een jeugd die ik grotendeels in het buitenland heb doorgebracht. Terug in Nederland ben ik culturele antropologie gaan studeren. Mijn hele leven stel ik mijzelf al de vraag hoe het kan dat we allemaal hetzelfde zijn en toch anders. Oftewel: wie zijn wij en wat doet ons bewegen? Dat is wat ik nog altijd wil weten.

Inmiddels ben ik al meer dan tien jaar werkzaam als documentaire- en portretfotograaf. In mijn journalistieke werk probeer ik ‘mijn’ vraag te beantwoorden met sociaal-maatschappelijke reportages. Maar ook bij het maken een bruidsreportage kan ik erg gelukkig worden als ik zie wat mensen beweegt en tot elkaar brengt.

Op deze site staat een kleine selectie foto’s die ik heb gemaakt. Sommige bruidsparen verschijnen liever niet met hun dierbaarste foto’s op het internet. Wil je meer werk bekijken of complete bruiloftsreportages zien, neem dan contact met me op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid, kijk bij ‘werkwijze‘. Voor vragen en opmerkingen vind je bij ‘contact‘ alle benodigde gegevens. Terug naar de foto’s kan altijd door op het logo van de site te klikken. Veel kijkplezier!

En vind je het leuk om ook mijn andere werk te bekijken? Surf dan naar www.karijnkakebeeke.com.